Και επίσημα η Ο. Γεροβασίλη εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Και επίσημα η Ο. Γεροβασίλη εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Και επισήμως ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η Όλγα Γεροβασίλη θα είναι η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου.

Η κ. Γεροβασίλη ήταν προηγουμένως κυβερνητική εκπρόσωπος μετά τον ανασχηματισμό και την αντικατάσταση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Νωρίτερα μιλώντας στοραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM η κα Γεροβασίλη τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υλοποιήσει τη συμφωνία προσθέτοντας ότι αυτή είναι μια δέσμευση που έχει αναλάβει το κόμμα από την ώρα της ψήφισης της συμφωνίας.

«Είμαστε σταθεροί σε αυτό που αποφασίσαμε και διατυπώσαμε. Δεν χρειάζεται κάποιος να υιοθετεί κάτι, το οποίο ξέρει ότι πρέπει να το κάνει. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι έπρεπε να γίνει αυτή η συμφωνία, εμείς ήμασταν οι πρώτοι που το λέγαμε αυτό», ανέφερε.

Ερωτηθείσα σχετικά με το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, η κ. Γεροβασίλη ξεκαθάρισε ότι «δεν θα επαναφέρουμε εμείς στο προσκήνιο όλο το παλιό σύστημα, το οποίο έφερε τη χώρα μέχρι εδώ».

«Ο κ. Καμμένος διαχώρισε τη θέση του εγκαίρως. Όταν λέμε είμαστε εγγυητές, είμαστε εγγυητές για τη Δημοκρατία, για την έξοδο από τα μνημόνια. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε με πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες ιδεολογικά και με επιλογή ακολουθούν αυτή την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική και ταυτίζονται με τους δανειστές και πολλούς από αυτούς που εκβίαζαν τη χώρα», είπε.