Μεϊμαράκης: Να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών

Μεϊμαράκης: Να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών
Ολοκληρώθηκε συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη με τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι θεωρείαπαραίτητη τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

«Κατά τη γνώμη μας απαιτείται βάσει Συντάγματος να γίνει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και απαιτείται να υπάρχει και δεύτερη σύσκεψη για το αν μπορούμε να συμφωνήσουμε ή όχι στο θέμα της υπηρεσιακής κυβέρνησης‏» επισήμανε χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον κ. Λαφαζάνη, υποστήριξε ότι «είχαμε μία μακρά και εποικοδομητική συζήτηση».

«Έχουμε μεγάλες διαφορές, μας χωρίζει άβυσσος» συνέχισε, σπεύδοντας να διευκρινίσει ωστόσο ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να συζητάμε».

Πρέπει να βρίσκουμε σημεία σύγκλισης, επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμάρακης.

Αξιοποιώντας την ευκαιρία, επιτέθηκε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι «είναι απαράδεκτο να μην έρχεται σε συζητήσεις με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ώστε να συζητήσουμε το πώς μπορεί να διαμορφωθεί το σκηνικό μετά τις εκλογές».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Παναγιώτης Λαφαζάνης κάλεσε τον Προκόπη Παυλόπουλο να κάνει ότι πρέπει προκειμένου να μην γίνουν οι εκλογές πριν την 27η Σεπτεμβρίου.