Πυρά Μαξίμου προς Μεϊμαράκη και Λαφαζάνη

Πυρά Μαξίμου προς Μεϊμαράκη και Λαφαζάνη
Σφοδρή επίθεση κατά του προέδου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη και κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη εξαπέλυσε νωρίτερα το Μαξίμου με αφορμή τις πρόσφατες πολιτκές εξελίξεις.

Ειδικότερα με αφορμή την πρόθεση του κ. Μεϊμαράκη να επιδιώξει τον σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλη στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κυβερνητικές πηγές τόνισαν ότι:

«Μόλις χθες, ο κ. Μεϊμεράκης δήλωνε ότι δεν φοβάται τις εκλογές και είναι έτοιμος για αυτές, σήμερα, υποτίθεται ότι επιχειρεί τη δημιουργία κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή».

Και πρόσθεσαν: «Φτιάχνει φανταστικά κυβερνητικά σενάρια όπου εμπλέκει και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ενδέχεται ακόμα και να συναντηθεί με προέδρους κομμάτων που ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει ως "δραχμιστές" και τη Χρυσή Αυγή. Τελικά, επιχειρεί να ροκανίσει τον χρόνο, την ώρα που ισχυρίζεται ότι είναι πολύτιμος για το μέλλον της χώρας. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει».

Αναφορικά με την απόφαση τουΠαναγιώτη Λαφαζάνη να ιδρύσει νέο κόμμα και τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής, το Μέγαρο Μαξίμου τόνισε ότι «ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι οπαδοί της δραχμής, αφού διέσπασαν την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και στράφηκαν κατά της κυβέρνησης της Αριστεράς, έκαναν πράξη την από εδώ και καιρό απόφασή τους να διασπάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα κριθούν από τον ελληνικό λαό» κατέληξε το Μαξίμου.