Συζήτηση στη Βουλή για τις πολιτικές εξελίξεις προτίθεται να ζητήσει η Ν.Δ.

 Συζήτηση στη Βουλή για τις πολιτικές εξελίξεις προτίθεται να ζητήσει η Ν.Δ.
Τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, προκειμένου να υπάρξει διεξοδική συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, να ζητήσει η Νέα Δημοκρατία στην αυριανή συνδιάσκεψη των προέδρων στο Κοινοβούλιο.


Αυτήν τη θέση διατύπωσε ο κ. Μεϊμαράκης και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι στην συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η Πρόεδρος της Βουλής, η κ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσεδριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό αλλά και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάνοντας λόγο για θεσμικό ατόπημα όσον αφορά τους χειρισμούς τους για την παραίτηση της κυβέρνησης.

«Θέλω να σας πω ότι επειδή η πολιτική και πολιτειακή ευθυνη δεν εκφράζεται ούτε με διαρροές ούτε με νον πέιπερ εξέδωσα ανακοίνωση με την οποία εκφράζω τη βαθύτατα ανησυχία για το θεσμικό ατόπημα να δρομολογηθεί η διαδικασία ανάθεσης διερευνητικών εντολών με ιδιάζουσα και αντισυνταγματική σπουδή πριν γίνουν τα θεσμικά προαπαιτούμενα» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κωνσταντοπούλου υποδεχόμενη τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ