Σταϊκούρας: Δραπετεύουν πριν φανούν οι συνέπειες του Μνημονίου

Σταϊκούρας: Δραπετεύουν πριν φανούν οι συνέπειες του Μνημονίου
Βαριές κατηγορίες στον Αλέξη Τσίπρα και στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας κατηγορώντας τους ότι «δραπετεύουν» πριν φανούν οι συνέπειες του τρίτου Μνημονίου.

Σε δηλώσεις του για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ο βουλευτής τόνισε ότι «ο κ. Αλέξης Τσίπρας και το μέρος του ΣΥΡΙΖΑ που τον ακολουθεί και συμμετέχει στις συνεχείς οβιδιακές μεταμορφώσεις του, εγκατέλειψαν τον πυρήνα της ιδεολογικοπολιτικής τους υπόστασης και επιδίδονται σε τακτικισμούς προκειμένου να φέρουν την κυβερνητική εξουσία στα μέτρα τους».

Και συνεχίζει: «Επί χρόνια, σκέπαζαν με ανευθυνότητα εσωτερικές αντιθέσεις για τη στρατηγική της χώρας, υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες, προκειμένου να φθάσουν στην κυβερνητική εξουσία»

«Επί 7 μήνες, ως Κυβέρνηση, παλινδρομούσαν αμήχανα, σε θολά νερά, φέρνοντας τη χώρα στο τέλμα και επιβαρύνοντας τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις με υψηλό κόστος.Σήμερα, αντί να "σκίσουν" τα Μνημόνια, οδηγήθηκαν στην υπογραφή 3ου Μνημονίου, το οποίο δηλώνουν ότι θα εφαρμόσουν αλλά και για το οποίο, ταυτόχρονα, ζητούν την ψήφο των πολιτών προκειμένου να ακυρώσουν», προσθέτει.

«Με ροπή στα ευχάριστα λόγια και τις ανερμάτιστες υποσχέσεις, με αποφυγή των δύσκολων αποφάσεων που συνεπάγεται η διακυβέρνηση της χώρας και πριν την έναρξη εφαρμογής των δυσάρεστων μέτρων του Μνημονίου, δραπέτευσαν», σημειώνει ο γαλάζιος βουλευτής.

«Η ΝΔ με σταθερό προσανατολισμό για τη χώρα, με αλήθεια, με σχέδιο και ιεραρχημένες προτεραιότητες είναι δημιουργικά και δυνατά παρούσα στις εξελίξεις», καταλήγει.