Αυτός είναι ο λόγος που ο Καμμένος δεν υπέγραψε την πρόταση για συμφωνία

Αυτός είναι ο λόγος που ο Καμμένος δεν υπέγραψε την πρόταση για συμφωνία
Η πρόταση της κυβέρνησης που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα πλουσιότερα και πιο τουριστικά νησιά καθώς και περικοπές στις αμυντικές δαπάνες κατά 100 εκατ. ευρώ το 2015 και 200 εκατ. το 2016,- θέματα με τα οποία ο πρόεδρος του κόμματος είχε εκφράσει διαφωνίες- θα συζητηθεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, που συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν υπέγραψε το σχέδιο νόμου, σύμφωνα με την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Ο κ. Καμμένος δεν υπέγραψε γιατί θέλει να συζητηθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, το θέμα του ΦΠΑ στα νησιά και οι αμυντικές δαπάνες και να υπάρξει συναπόφαση για την περαιτέρω στάση και θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων» είπε στον ΑΝΤ1.

Στην ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα οι ΑΝΕΛ να διαφοροποιηθούν και να μην ψηφίσουν, η κα Χρυσοβελώνη απάντησε: «Μην μιλάμε για υποθετικά σενάρια.Και μόνο το γεγονός ότι δεν υπάρχει μία υπογραφή σε μία πρόταση, δεν σημαίνει τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτό που σας είπα. Έχουμε στηρίξει όλη τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και θα περιμένουμε ο Πρόεδρος να θέσει υπόψη μας όλα τα δεδομένα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό αυτή τη στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ