Συζήτηση για το δημοψήφισμα είχαν ο Παυλόπουλος και Σαμαράς

Συζήτηση για το δημοψήφισμα είχαν ο Παυλόπουλος και Σαμαράς
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε νωρίτερα σήμερα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

«Την άλλη Κυριακή ο Ελληνικός Λαός θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι στις κρίσιμες ώρες δείχνει την μεγαλύτερη ωριμότητα και αποφασιστικότητα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντησή του σήμερα το μεσημέρι με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανέφερε:

«Κύριε Πρόεδρε, στην τελευταία μας συνάντηση είχα την ευκαιρία να σας επαναλάβω τη γνώριμη θέση της Παράταξής μου, την οποία έχω αποκαλέσει "εθνική κόκκινη γραμμή", που είναι: Η υπεράσπιση της θέσεως της χώρας μας στην καρδιά της Ευρώπης, η οποία, πραγματικά, στηρίζει την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδος.

Γνωρίζω ότι συμφωνείτε με τη θέση αυτή. Οφείλω, όμως, να σας πω ότι, αυτή τη στιγμή, η υπεράσπιση αυτής της εθνικής θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η «κόκκινη γραμμή» βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Και ήθελα γι’ αυτόν το λόγο να σας δω σήμερα κι επ’ αυτού να συζητήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ