Σκουρλέτης: Ο Τσίπρας θα φέρει μια συμφωνία που δεν θα κινδυνεύει να μην περάσει

Σκουρλέτης: Ο Τσίπρας θα φέρει μια συμφωνία που δεν θα κινδυνεύει να μην περάσει
Σε δηλώσεις του ο υπουργός Εργασίας , Πάνος Σκουρλέτης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Πρωθυπουργός θα φέρει μια συμφωνία, η οποία θα εγκριθεί από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

«Δεν νομίζω ότι ο πρωθυπουργός θα φέρει μια συμφωνία, η οποία θα κινδυνεύει να μην περάσει από τη σημερινή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Θεωρώ ότι ξέρει πολύ καλά ποιο είναι το πρόγραμμά μας, τι θέλουμε να εκφράσουμε, ποιους αντιπροσωπεύουμε», δήλωσε στο ραδιοσταθμό Real ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στη συμφωνία και απαντώντας στο ερώτημα εάν αυτή θα υπερψηφιστεί από τη Βουλή.

Πρόσθεσε πως «αυτό που θα έρθει θα είναι κάτι το οποίο, παρά τις δυσκολίες, όχι τις προσωπικές μας, τις δυσκολίες που προκύπτουν από το ίδιο το περιεχόμενο της συμφωνίας, διότι θα προβλέπει μέτρα τα οποία θα έχουν επιβαρύνσεις - μας ενδιαφέρουν αυτές οι επιβαρύνσεις να είναι κατανεμημένες με έναν δίκαιο τρόπο - δεν θα κινδυνεύει αυτή η συμφωνία να μην ψηφιστεί από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Δήλωσε πως οι εκλογές και το δημοψήφισμα που συζητήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες απομακρύνονται, «αν υπάρχει συμφωνία, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα είναι μία συμφωνία αποδεκτή από εμάς, πολιτικά διαχειρίσιμη και υπερασπίσιμη».

Στην επισήμανση ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος δήλωσε πως είναι Μνημόνιο η λύση στην οποία οδηγούμαστε, ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε:

«Φοβάμαι ότι ο κ. Μητρόπουλος το έλεγε και πριν διαβάσει τις 47 σελίδες» και πρόσθεσε«προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει να πει, γιατί έχει πει πάρα πολλά πράγματα, μιλάει πολύ συχνά στα ραδιόφωνα. Φαντάζομαι πως όταν δεν θα συζητάμε μέσω των ραδιοφωνικών συχνοτήτων, αλλά εντός των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ή του κόμματός μας, να έχουμε τη δυνατότητα να καταλάβει ο ένας τον άλλον καλύτερα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ