Σαμαράς: Η δήθεν πετυχημένη διαπραγμάτευση του Τσίπρα κατέρρευσε χθες βράδυ

Σαμαράς: Η δήθεν πετυχημένη διαπραγμάτευση του Τσίπρα κατέρρευσε χθες βράδυ
Σκληρή κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης αναφορικά με την συμφωνία με τους δανειστές άσκησε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγορώντας τον Τσίπρα ότι η δήθεν πετυχημένη διαπραγμάτευσή του κατέρρευσε χθες βράδυ.

«Τα προτεινόμενα μέτρα όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, είναι πάρα πολύ σκληρότερα από τα μέτρα Χαρδούβελη», συνέχισε ο κ. Σαμαράς.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε τεράστιο το «συνολικό κόστος Τσίπρα, όχι μόνο σε ΦΠΑ, ρεύμα, ιδιωτικό τομέα κλπ, αλλά κυρίως σε αξιοπιστία. Η κοροϊδία και τα ψέματα τελείωσαν».

Ζήτησε «να τελειώσουν και οι ανοησίες για εκλογές» γιατί «θα γινόντουσαν υπό συνθήκες άγριες και ασύμφορες για τους Έλληνες. Αφήστε που θα μας έφερναν σε χειρότερο ακόμη σημείο από εκείνο που βρισκόμαστε σήμερα. Και, άλλωστε, τι θα ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, να πάρει εντολή από το λαό για να μας πάει στη δραχμή;».

Και συνέχισε: «Εκτός πια και αν αυτός ήταν από την αρχή ο πραγματικός τους στόχος. Η μόνη διέξοδος που έχει απομείνει για τον κ. Τσίπρα είναι να προσέλθει στη μεγάλη εθνική συνεννόηση που έχουμε προτείνει. Είναι ο μόνος δρόμος για τη χώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ