Παπαδημούλης: «Δεν συμφωνώ με την επιλογή Παναρίτη»

Παπαδημούλης: «Δεν συμφωνώ με την επιλογή Παναρίτη»
Την επιλογή της πρώην συνεργάτιδας του Γιάνη Βαρουφάκη, Έλενας Παναρίτη, ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον realfm 97,8 .

Την επιλογή της πρώην συνεργάτιδας του Γιάνη Βαρουφάκη, Έλενας Παναρίτη, ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.

«Δεν συμφωνώ με την επιλογή Παναρίτη. Δεν ήταν η καλύτερη. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς και τις διαδικασίες με τις οποίες ελήφθη αυτή η απόφαση. Νομίζω ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα ήταν καλό να επανεξετάσει το όλο θέμα», σχολίασε αρχικά για το θέμα της κ. Παναρίτη ο κ. Παπαδημούλης και συνέχισε:

«Η αίσθηση που έχω είναι ότι μόλις περάσουμε τον κάβο στο θέμα της συμφωνίας, που απορροφά ίσως και πάνω από το 90% της δραστηριότητας του πρωθυπουργού, θα πρέπει να επιταχυνθεί η προσπάθεια του κυβερνητικού έργου. Θα πρέπει να εξεταστούν πιο προσεκτικά οι επιλογές προσώπων που στελεχώνουν κρίσιμα πόστα της κορυφής, του κράτους και της ευρύτερης κυβερνητικής μηχανής. Δεν είμαι ευτυχής με αρκετές από τις επιλογές».