Λαπαβίτσας: Να μπει και η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική για το Μνημόνιο

Λαπαβίτσας: Να μπει και η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική για το Μνημόνιο
Ειδήσεις έβγαλε η πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το Μνημόνιο, καθώς, ο Κώστας Λαπαβίτσας διαφοροποιήθηκε πλήρως από τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του κόμματος τόνισε ότι πρέπει να διερευνηθεί και η περίοδος στην οποία το κόμμα του είναι στη διακυβέρνηση της χώρας.

Χαρακτηριστικά ο Κώστας Λαπαβίτσας ανέφερε «Δεν μπορεί να μπει γκιλοτίνα στην έρευνα και πως όλα τα ζητήματα ακόμα και για το σήμερα θα συζητηθούν».

Το σχόλιό του ήρθε ως απάντηση προς συναδέλφους του στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι υποστήριζαν ότι δεν μπορεί διερευνηθεί ούτε η περίοδος πριν το 2009 ούτε εκείνη μετά τον Γενάρη του 2014. Η Νίνα Κασιμάτη για παράδειγμα είπε «δεν μας ενδιαφέρει πως χρεοκοπήσαμε, αλλά το πως μπήκαμε στο Μνημόνιο».

Αμέσως μετά, ο Ανδρέας Λοβέρδος από το ΠΑΣΟΚ σχολίασε στα social media:

«Ο κ.Λαπαβίτσας μόλις δέχθηκε στην εξεταστική τη σκέψη που διατύπωσα,να συμπεριλάβουμε στην εξέταση κ την τρέχουσα περίοδο».

Λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ:

«Φυσικά θα κάνουμε, τουλάχιστον αναφορές,στην παρούσα περίοδο στην εξεταστική. Κανείς δεν θα μας σταματήσει. Τον Υπ Οικονομικών θα τον καλέσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ