Μοσκοβισί:«Καλό σημάδι οι αλλαγές στη διαπραγματευτική ομάδα»

Μοσκοβισί:«Καλό σημάδι οι αλλαγές στη διαπραγματευτική ομάδα»
Ο ανασχηματισμός της διαπραγματευτικής ομάδας είναι "καλό σημάδι" για τον Επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί. «Το σημαντικό είναι ότι αναλαμβάνει ο ίδιος ο Τσίπρας» δηλώνει. Τονίζει πως ακόμη ο ρυθμός των συζητήσεων δεν είναι όσο γρήγορος θα έπρεπε.

Ο αρμόδιος Επίτροπος για οικονομικά θέματα Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε πως ο ανασχηματισμός της διαπραγματευτικής ομάδας της Αθήνας είναι ένα "καλό σημάδι", αλλά τόνισε πως οι συζητήσεις εξακολουθούν να μην προχωρούν αρκετά γρήγορα.

«Η συζήτηση είναι σοβαρή, τεταμένη και έχει προχωρήσει, αλλά όχι αρκετά γρήγορα και με ανεπαρκή τρόπο» δήλωσε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος μιλώντας στο γαλλικό BFM-TV και συμπλήρωσε: «Πρέπει τώρα να τεθεί επί τάπητος ένα συνεπές, ευρύ και συνεκτικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων».

Ερωτηθείς για την απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αναδιοργανώσει την ομάδα διαπραγμάτευσης, ο κ. Μοσκοβισί απάντησε: «Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως ο κ. Τσίπρας αναλαμβάνει ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις και στέλνει στις Βρυξέλλες τους δικούς του ανθρώπους, αξιόπιστους ανθρώπους και ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να μιλήσουμε. Είναι ένα καλό σημάδι».

.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ