Συναντήσεις με Σουλτς και Βιντέλα θα έχει ο Αντώνης Σαμαράς στο Στρασβούργο

Συναντήσεις με Σουλτς και Βιντέλα θα έχει ο Αντώνης Σαμαράς στο Στρασβούργο
Επαφές στο Στρασβούργο με στελέχη του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου θα έχει αύριο το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς στο περιθώριο εκδήλωσης του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος όπου θα είναι ομιλητής.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τους κκ. Σουλτς και Βιντέλα ενώ δεν αποκλείεται να έχει και άλλες διμερείς επαφές. Στόχος του κ. Σαμαρά είναι να στηρίξει τις προσπάθειες για επίτευξη συμφωνίας και να επισημάνει στους εταίρους πως ο ελληνικός λαός δεν επιθυμεί την έξοδο από την ευρωζώνη.

Στη ΝΔ εκτιμούν πως η στρατηγική ρήξης με τους εταίρους, που θεωρούν πως ακολουθεί η κυβέρνηση, οδηγεί σε πολύ δύσκολες καταστάσεις την ελληνική οικονομία. Σε αυτή τη λογική ζητούν από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε συμφωνία με τους εταίρους υλοποιώντας παράλληλα και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα.

Μάλιστα τονίζουν πως εχουν εξανεμιστεί τα χρήματα που είχε αφήσει η κυβέρνηση της ΝΔ στα ταμεία ,ένα ποσό που προσδιορίζουν στο 1,9 δις ευρώ καθώς, όπως τονίζουν, στην κυβέρνηση δεν έχουν καμια σοβαρή στρατηγική για το πως θα κινηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ