Μάρδας: Εντός ολίγων ημερών η κατάθεση του νομοσχεδίου για τις 100 δόσεις

Μάρδας: Εντός ολίγων ημερών η κατάθεση του νομοσχεδίου για τις 100 δόσεις
Νομοσχέδιο χωρίς ατέλειες επιδιώκει το υπουργείο Οικονομικών για τη ρύθμιση των 100 δόσεων και για τον λόγο αυτόν δεν έχει ακόμη κατατεθεί στη Βουλή, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Μάρδα.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο Mega ο κ. Μάρδας επισήμανε ότι η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη έχει δώσει κάποιες εξηγήσεις, «έχει τον συντονισμό όλων των ενεργειών».

«Εκείνο το οποίο προέχει είναι να κατέβει ένα τέλειο νομοσχέδιο χωρίς να έχει ατέλειες, αυτό είναι το βασικότερο και αυτό είναι το στοιχείο που κατά την άποψή μου καθυστερεί όλη αυτή την διαδικασία γιατί μαζεύτηκαν πάρα πολλές παρατηρήσεις, ακόμη είχαμε και από το εξωτερικό κάποιες απόψεις που ήρθαν» υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για το εάν έχει εκληφθεί από τους δανειστές ως μονομερής ενέργεια ο κ. Μάρδας τόνισε πως «υπογράψαμε ότι δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες οι οποίες θα έχουν ένα δημοσιονομικό κόστος, αυτό είναι σαφές, ας μου προσδιορίσει κάποιος το κόστος της συγκεκριμένης διαδικασίας που θα μας φέρει έσοδα και από εκεί και πέρα μπορούμε να το συζητήσουμε, κάποια ώρα θα πρέπει να εφαρμόζουμε αυτά που υπογράφουμε».