Σακελλαρίδης: Η κυβέρνηση συνεχίζει τη σκληρή διαπραγμάτευση

Σακελλαρίδης: Η κυβέρνηση συνεχίζει τη σκληρή διαπραγμάτευση
«Δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία, είναι σε εξέλιξη, όμως, οι διαβουλεύσεις, για να γίνει και να υπάρξει κάποια συμφωνία στο Eurogroup της 16ης Φλεβάρη», δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δημιούργησε πιέσεις στην κυβέρνηση και ορισμένοι μιλούσαν για ρήξη. Αντί της ρήξης είπε ο κ. Σακελλαρίδης, υπήρξε άμεση επαφή έτσι ώστε να βρεθεί μια καλύτερη συμφωνία για την ελληνική πλευρά. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν δέχεται με στωικότητα αυτό που της λένε, ενώ έκανε λόγο και για δεσμούς που αναπτύσσονται και με άλλες χώρες, μετά τις επαφές των προηγούμενων ημερών. «Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της σε αυτό τον αγώνα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης.

Παράλληλα, τόνισε ότι μέχρι το νέα συνεδρίαση της Ευρωομάδας τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, θα υπάρξουν συζητήσεις σε τεχνικό επίπεδο για να υπάρξει συμφωνία και επισήμανε πως η κυβέρνηση αποδεικνύει μέρα με τη μέρα ότι δεν έχει κάνει καμία μεταστροφή στις θέσεις της.