Εκλογές τον Μάρτιο βλέπει ο Κουβέλης, ζήτησε συμβούλιο αρχηγών για το χρέος

Εκλογές τον Μάρτιο βλέπει ο Κουβέλης, ζήτησε συμβούλιο αρχηγών για το χρέος
Τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για να υπάρξει συνεννόηση σχετικά με την αναδιάρθρωση του χρέους ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος έγινε δεκτός από τον κ. Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Κουβέλης επεσήμανε ότι οι πολιτικές αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις των κομμάτων είναι παραδεκτές στο πλαίσιο της δημοκρατικής λειτουργίας, αλλά πρέπει να μείνουν στην άκρη και να αναζητηθεί κοινός πολιτικός τόπος για τη διαπραγμάτευση του χρέους διότι αλλιώς τα αποτελέσματα θα είναι δυσμενή για την κοινωνία.

Χαίρομαι που ακούω για συνεννόηση παρά τις διαφορές των κομμάτων απάντησε ο κ. Παπούλιας αλλά χρειάζεται και για τα εθνικά θέματα. Αυτό υποστηρίζω, αυτό είπα και στον πρωθυπουργό και τον κ. Τσίπρα σημείωσε ο κ. Παπούλιας.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αφού επανέλαβε το αίτημα που εξέφρασε στον Κάρολο Παπούλια εκτίμησεότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο.

«Οι εκλογές θα γίνουν, ως φαίνεται, τον μήνα Μάρτιο, στη συνταγματικά προβλεπόμενη χρονική στιγμή, λόγω μη συμφωνίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας», δήλωσε ο κ. Κουβέλης.