550 χιλιάδες θέσεις εργασίας, 10 μονάδες κάτω η ανεργία

550 χιλιάδες θέσεις εργασίας, 10 μονάδες κάτω η ανεργία
«Κλείνει μια δύσκολη περίοδος μεγάλων θυσιών του ελληνικού λαού και ανοίγει ο καινούργιος δρόμος της ελπίδας, για τη νέα Ελλάδα. Δεν γυρίζουμε πίσω, δεν υπάρχει πίσω»

διαμήνυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ.
Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι έγιναν και αδικίες, κάποιες από αυτές ήταν «αναπόφευκτες» είπε, αλλά τη μεγάλη καταστροφή την αποτρέψαμε, σημείωσε και δεσμεύτηκε για αποκατάσταση των αδικιών.
Φέτος θα έχουμε για πρώτη φορά ανάπτυξη και μέχρι το 2018 θα δημιουργηθούν 550.000 νέες θέσεις εργασίας και θα έχει υποχωρήσει 10 μονάδες η ανεργία, τόνισε ο πρωθυπουργός. Την Τρίτη θα παρουσιάσουμε το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα και μέχρι το 2020 η Ελλάδα θα έχει ανακτήσει πλήρως το βιοτικό επίπεδο, που είχε πριν από την κρίση, αλλά όχι με δανεικά, με ανάπτυξη και εξωστρέφεια, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι «νέο Μνημόνιο δεν θα υπάρξει, δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα».

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς κατήγγειλε τον κ. Τσίπρα ως υπονομευτή την εθνικής προσπάθειας, σημειώνοντας: «Ενώ όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες θα εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο Ευρωκοινοβούλιο, ο κ. Τσίπρας καλεί τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν για να? πέσει η κυβέρνηση. Και να γίνουν εθνικές εκλογές! Βλέπει τις εκλογές ως μοχλό αποσταθεροποίησης. Ενώ θέλουμε σταθερότητα για να κάνουμε στο άλμα στο αύριο. Ο κ. Τσίπρας καλεί ουσιαστικά τον Ελληνικό λαό να συμπράξουν μαζί του στην πολιτική ανωμαλία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ