Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος – Η επιστολή του στον Ανδρουλάκη

Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος – Η επιστολή του στον Ανδρουλάκη

Οι λόγοι της παραίτησής του, όπως λέει, είναι αμιγώς πολιτικοί

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα για το ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς με δημόσια επιστολή του ενημερώνει ότι αποχωρεί τόσο από τα όργανα, όσο και από το ίδιο το κόμμα.

Ο ίδιος δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνεία της απόφασής του καθώς ξεκαθαρίζει ότι οι λόγοι που φεύγει από το κόμμα με το οποίο διετέλεσε βουλευτής και υπουργός επί σειρά ετών, είναι «αμιγώς πολιτικοί».

Ακόμα αναφέρει ότι έχει ενημερώσει για τους λόγους της απόφασής του τον Νίκο Ανδρουλάκη, με «άκρως εμπιστευτική επιστολή».

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου

Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.

Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ