Μητσοτάκης: Σκληρή δουλειά, καμία έπαρση ή αλαζονική συμπεριφορά – Σηκώνουμε ξανά τα μανίκια

Μητσοτάκης: Σκληρή δουλειά, καμία έπαρση ή αλαζονική συμπεριφορά – Σηκώνουμε ξανά τα μανίκια

Η δεύτερη θητεία μπορεί να μεταμορφώσει την Ελλάδα. Αύξηση μισθών, μείωση ανισοτήτων, καλύτερη Υγεία.

Στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Κλείνει ο κύκλος της τοξικότητας που δίχαζε την πατρίδα. Ευχαριστώ για τη στήριξη, Αυξάνεται η ευθύνη για να ανταποκριθούμε στις ελπίδες του. Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα. Θα μείνω πιστός στο καθήκον με σκληρή δουλειά χωρίς να ανεχθώ καμία έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά. Θα πολεμήσω κάθε στάση που θα περιφρονεί την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Η δεύτερη θητεία μπορεί να μεταμορφώσει την Ελλάδα. Αύξηση μισθών, μείωση ανισοτήτων, καλύτερη Υγεία. Εχουμε το σχέδιο να τα κάνουμε πράξη. Από αύριο η νέα κυβέρνηση θα κάνει πράξη αυτό που είπε η κάλπη.

Ο λαός μας έδωσε ασφαλή πλειοψηφία, οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα. Οταν πριν από 20 χρόνια έκαναν τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική δεν φανταζόμουν να είχα αυτήν την τιμή και την ευθύνη να είμαι δεύτερη φορά αυτοδύναμος πρωθυπουργός. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες μου, όμως το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένεια μου. Με κράτησαν προσγειωμένο και όπως λέει και ο ποιητής "να ονειρεύεσαι μπορείς χωρίς να γίνει δούλων των ονείρων". Από αύριο το πρωί σηκώνουμε τα μανίκια.

Μία πατρίδα με περισσότερη δικαιοσύνη για όλους. Ξημερώνει για αύριο μία καλύτερη ημέρα για την πατρίδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ