Γεωργιάδης: Το «καλάθι του νοικοκυριού» λειτουργεί – Όσοι το επιλέγουν κερδίζουν λεφτά

Γεωργιάδης: Το «καλάθι του νοικοκυριού» λειτουργεί – Όσοι το επιλέγουν κερδίζουν λεφτά

Το "καλάθι του νοικοκυριού" λειτουργεί και όποιος το επιλέγει κερδίζει χρήματα, τόνισε  ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης

Το “καλάθι του νοικοκυριού” λειτουργεί και όποιος το επιλέγει κερδίζει χρήματα, τόνισε στην ΕΡΤ ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μου αρέσει που οι αλυσίδες έχουν μπει μεταξύ τους σε έναν υγιή ανταγωνισμό και δίνουν στον καταναλωτή σοβαρές εκπτώσεις. Το καλάθι πια λειτουργεί και αυτοί που το επιλέγουν κερδίζουν λεφτά. Είμαστε σε τέτοιες εποχές πληθωρισμού και δυσκολίας που το να κερδίζουν λεφτά οι συμπολίτες σου είναι μεγάλη υπόθεση” είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός τόνισε ότι “το εορταστικό καλάθι” έχει προσθέσει τέσσερα προϊόντα: μοσχάρι, γαλοπούλα, βασιλόπιτα- τσουρέκι και σοκολάτα. Δεν βάλαμε κουραμπιέδες, μελομακάρονα. Ήταν δική μου απόφαση αυτή. Δεν ήθελα να δώσω ένα σήμα ότι πρέπει και αυτά τα παραδοσιακά γλυκά να τα παίρνουμε υποχρεωτικά από τα σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν πάρα πολλά ζαχαροπλαστεία, πάρα πολύ φούρνοι που φτιάχνουν τόσο ωραία γλυκά και θα τα προσφέρουμε μέσα στις εορτές“.

Με αυτή τη λογική έγινε και το “καλάθι του Άη Βασίλη“, καθώς σύμφωνα με τον υπουργό, δεν χρειαζόταν να αγοράζονται τα παιχνίδια από το σούπερ μάρκετ. “Ο ενθουσιασμός που τα καταστήματα παιχνιδιών έχουν δείξει για το καλάθι του Αϊ-Βασίλη είναι μεγάλος. Χθες μου έστειλαν τα πρώτα μέιλ με τα προτεινόμενα καλάθια. Όλος ο κλάδος των παιχνιδιών οριζόντια θα είναι στο καλάθι. Βλέπω όμως ότι το καλάθι θα έχει πολύ μεγάλη χαρά μέσα. Δεν θα είναι δηλαδή τσουρούτικο, θα έχει πολλά πράγματα” σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ