26 Μαΐου το «Athens Energy Dialogues»

 26 Μαΐου το «Athens Energy Dialogues»

Υπουργοί Ενέργειας της Ν.Α. Ευρώπης, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, ομιλητές διεθνούς εμβέλειας, κορυφαίοι εκπρόσωποι της βιομηχανίας, των οικονομικών και άλλων βασικών εταίρων, θα συναντηθούν στο πλαίσιο του συνεδρίου για να συζητήσουν τις σημερινές προκλήσεις ενεργειακής ασφάλειας και τον αντίκτυπό τους στην αγορά ενέργειας


Το 10ο «Athens Energy Dialogues», με τίτλο Energy Securities Strategies, θα πραγματοποιηθεί στις 26 & 27 Μαΐου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Mε αφορμή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε για την παγκόσμια οικονομία και την ενεργειακή ασφάλεια, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, Υπουργοί Ενέργειας της Ν.Α. Ευρώπης, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, ομιλητές διεθνούς εμβέλειας, κορυφαίοι εκπρόσωποι της βιομηχανίας, των οικονομικών και άλλων βασικών εταίρων, θα συναντηθούν στο πλαίσιο του συνεδρίου για να συζητήσουν τις σημερινές προκλήσεις ενεργειακής ασφάλειας και τον αντίκτυπό τους στην αγορά ενέργειας.

Μεταξύ άλλων στην διήμερη διάσκεψη συμμετέχουν ο Κώστας Σκρέκας, Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο Alexander Nikolov, Υπουργός Ενέργειας της Βουλγαρίας, η Zorana Mihajlovic, Αναπληρώτρια Πρωθυπουργός και Υπουργός Μεταλλείων και Ενέργειας της Σερβίας, ο Δρ. Alparslan Bayraktar, Αναπληρωτής Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Γιώργος Αμυράς, Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Grzegorz Zielinski, Διευθυντής και Επικεφαλής Ενέργειας Ευρώπης της EBRD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ