ΥΠΟΙΚ: Πιστώσεις 1,8 εκατ. ευρώ σε 423 δικαιούχους

ΥΠΟΙΚ: Πιστώσεις 1,8 εκατ. ευρώ σε 423 δικαιούχους

Στο πλαίσιο της τρίτης καταβολής επιχορηγήσεων του ειδικού καθεστώτος ενίσχυσης επιχειρήσεων στους Δήμους Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού της Βόρειας Εύβοιας

Ποσό συνολικού ύψους 1.749.236,49 ευρώ πιστώνεται σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών σε 423 δικαιούχους, στο πλαίσιο της τρίτης καταβολής επιχορηγήσεων του ειδικού καθεστώτος ενίσχυσης επιχειρήσεων στους Δήμους Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού της Βόρειας Εύβοιας, που έχουν επηρεαστεί αρνητικά από την κρίση της πανδημίας και οι οικονομικές απώλειές τους επιτάθηκαν από τις μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Οι επιχειρήσεις- δικαιούχοι θα δουν την πίστωση στους λογαριασμούς που έχουν δηλώσει στο myAADE (myaade.gov.gr) έως το βράδυ, ανάλογα με τις ροές πίστωσης της κάθε τράπεζας.

Έως σήμερα έχουν συνολικά διατεθεί 6.339.985,52 ευρώ σε 1.276 επιχειρήσεις- δικαιούχους που υπέβαλαν τις αιτήσεις τους. Η επιχορήγηση καταβάλλεται σύμφωνα με τους όρους της ανακοίνωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το «Προσωρινό πλαίσιο» (COVID-19), κατόπιν έγκρισης του καθεστώτος από την Επιτροπή, στην οποία και έχει κοινοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ