Αδ. Γεωργιάδης: Eπόμενος στόχος η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Αδ. Γεωργιάδης: Eπόμενος στόχος η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας


Ικανοποίηση για την παρουσία Γ. Προκοπίου στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

 

Την ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εξέφρασεο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης .
Σε δήλωση του ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την διακυβέρνηση της χώρας κατόπιν της εντολής του ελληνικού λαού, θέσαμε ως έναν από τους πρωταρχικούς μας στόχους την αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας.
Πρώτος σταθμός ήταν η επιτυχής ολοκλήρωση της εξυγιάνσεως των Ναυπηγείων Σύρου, τα οποία έκτοτε δουλεύουν εξαιρετικά.
Ο δεύτερος μας στόχος ήταν η διενέργεια και η επιτυχής ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κάτι που επετεύχθη σήμερα με την πρωταγωνιστική συμβολή του υπουργείου Οικονομικών, με ένα ικανοποιητικό τίμημα και με έναν επενδυτή όπου αποτελεί εγγύηση για το μέλλον των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Ο κύριος Γιώργος Προκοπίου αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες εφοπλιστές, αλλά και ταυτόχρονα έναν σταθερό επενδυτή στην ελληνική οικονομία. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η παρουσία του στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, θα συμβάλει καθοριστικά στην επιδίωξη του στόχου που έχουμε θέσει. Τελευταίος σταθμός στην αλυσίδα θα είναι και η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, που ελπίζουμε να εξελιχθεί εντός του έτους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ