ΥΠΟΙΚ: Ενημερωτική εκδήλωση για τους φορείς ανάπτυξης στη ΔΕΘ

ΥΠΟΙΚ: Ενημερωτική εκδήλωση για τους φορείς ανάπτυξης στη ΔΕΘ
Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), θα συμμετάσχει και φέτος με περίπτερό του στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συζητήσουν με στελέχη του ΟΒΙ τυχόν απορίες τους για τη διαδικασία κατάθεσης αίτησης, τα τέλη, τη δυνατότητα έρευνας και γενικότερα θέματα που αφορούν την προστασία της βιομηχανικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχει ο ΟΒΙ στο κοινό του. Τα στελέχη του ΟΒΙ θα βρίσκονται στο Περίπτερο 3, Stand 4B.

Επίσης, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, στο Περίπτερο 3, στο Stand του υπουργείου Οικονομίας ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), η Ανώνυμη εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Εργαστηριακών δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας AE (ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ), το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ ΑΕ), και το Enterprise Greece, σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Καινοτομία - Πιστοποίηση - Βιωσιμότητα (φορείς ανάπτυξης)".