Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί - Ποιους θα συναντήσει και τι θα συζητήσει

Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί - Ποιους θα συναντήσει και τι θα συζητήσει
Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, προκειμένου να έχει σειρά συναντήσεων μεστελέχη της κυβέρνησης και να ενημερωθεί για την πρόοδο στην εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος.

Ειδικότερα, στις 17:30, ο Επίτροπος κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μια ώρα μετά, δηλαδή στις 18:30, αναμένεται να μεταβεί στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Χουλιαράκη.

Στις 10:30 την Τετάρτη ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Κατρούγκαλο στο υπουργείο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα.

Μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου, ο κ. Μοσκοβισί θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας με τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη και τον υφυπουργό κ. Αλέξανδρο Χαρίτση και αμέσως μετά θα επισκεφθούν μαζί τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, τις εργασίες αναστήλωσης και αποκατάστασης του οποίου συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.