Πέτερ Κάζιμιρ: Η Ελλάδα πρέπει να δει την πραγματικότητα - Δεν υπάρχει χρόνος

Πέτερ Κάζιμιρ: Η Ελλάδα πρέπει να δει την πραγματικότητα - Δεν υπάρχει χρόνος
Κουρασμένος με το θέμα της Ελλάδας εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας Πέτερ Κάζιμιρ προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup τονίζοντας ότι δεν είναι ο μόνος υπουργός που είμαι κουρασμένος.

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους Έλληνες, δεν υπάρχει χρόνος. Η Ελλάδα πρέπει να δει την πραγματικότητα. Μπορεί να μην τους αρέσει, αλλά δε μπορούμε να κοροϊδέψουμε την πραγματικότητα» συμπλήρωσε.

Άφησε, μάλιστα, ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο επιβολής capital controls στην Ελλάδα απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι «πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε αλλά πρέπει να έχουμε συμμάχους για αυτό. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με αυτό το θέμα, γιατί αφορά όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι ζωτικό θέμα, αλλά η Ευρωζώνη δεν είναι μόνο μία χώρα» κατέληξε ο κ. Κάζιμιρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ