Στρατούλης:«Δεν ακουμπάμε τον κουμπαρά του ΑΚΑΓΕ»

Στρατούλης:«Δεν ακουμπάμε τον κουμπαρά του ΑΚΑΓΕ»
Διέψευσε κατηγορηματικά ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης τις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ, ότι η κυβέρνηση βάζει χέρι στα αποθεματικά ύψους 3,1 δισ. ευρώ, του λογαριασμού του ΑΚΑΓΕ, (Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών), με τροπολογία που έχει καταθέσει στο νομοσχέδιο για την δημόσια διοίκηση.

«Δεν ακουμπάμε τον κουμπαρά του ΑΚΑΓΕ ούτε βάζουμε χέρι στα αποθεματικά του. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση της κυβέρνησης και πρέπει να σταματήσουν τέτοιες προβοκάτσιες», τόνισε χαρακτηριστικά στην Βουλή ο Δημήτρης Στρατούλης, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τη δημόσια διοίκηση.

Ταυτόχρονα, ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε ιστορική την σημερινή ημέρα, όχι μόνο γιατί γίνεται το πρώτο βήμα εκδημοκρατισμού της δημόσιας διοίκησης, όπως είπε, αλλά γιατί λύνει δύο μεγάλα ζητήματα. Καταργεί τον χουντικής έμπνευσης θεσμό και την δυνατότητα κάθε κυβέρνησης να κάνει πολιτική επιστράτευση απεργών, δικαιώνοντας όπως είπε ο Δημήτρης Στρατούλης τη μάχη της Αριστεράς και παράλληλα δικαιώνει τους αγώνες ενάντια στην διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ