Χαμηλές προσδοκίες για την πρόοδο της Ελλάδας από τον Μοσκοβισί στο Εurogroup

Χαμηλές προσδοκίες για την πρόοδο της Ελλάδας από τον Μοσκοβισί στο Εurogroup
Στην κατεύθυνση των μειωμένων προσδοκιών οι δηλώσεις του αξιωματούχου που προχώρησε σε νέα σύσταση στην ελληνική κυβέρνηση ότι πρέπει να επιταχύνει τους ρυθμούς της.

Στην τακτική της πίεσης και των χαμηλών προσδοκιών η δήλωση για αργή πρόοδο της Ελλάδας στις μαραθώνιες διαβουλεύσεις των κλιμακίων, του Ευρωπαίου επιτρόπου για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, κατά την είσοδό του στο έκτακτο Εurogroup στη Ρίγα της Λετονίας, πριν από λίγη ώρα.

Η προθεσμία για συμφωνία με τους εταίρους είναι πιο σημαντική για την Ελλάδα από ο,τι για το Eurogroup είπε ο Γ. Ντάισελμπλουμ προσερχόμενος στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών στη Ρίγα της Λετονίας.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής του Eurogroup, η Ελλάδα χρειάζεται τη χρηματοδότηση για τη συνέχιση της λειτουργίας του κράτους ενώ πρόσθεσε ότι ο χρόνος τελειώνει και χρειάζεται πολλή δουλειά.

"Πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση και να ακούσουμε τους θεσμούς και τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί και ελπίζω να μας αναφέρει κάποια πρόοδο.... είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ