Αύξηση 59% στις «e-πωλήσεις» την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου

Ειδικότερα, η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώνεται από τον GRECA και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.
Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου και κατά το διάστημα αυτό πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων παρείχαν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό.
Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GRECA, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 59% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ υπήρξαν και ηλεκτρονικά καταστήματα που δήλωσαν αύξηση πωλήσεων άνω του 200%.
Επίσης το ποσοστό αύξησης πωλήσεων κατά 59% που κατέγραψαν τα ηλεκτρονικά καταστήματα παρουσιάζει σαφή αυξητική τάση σε σχέση με το 42% που κατέγραψων την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου το 2013.