Ελλάδα: Το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης ξενοδοχειακών τιμών στην Ευρώπη

Ελλάδα: Το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης ξενοδοχειακών τιμών στην Ευρώπη
Ο κατά παράδοση μήνας των διακοπών του «λαού» έχει ήδη ξεκινήσει, με τις ξενοδοχειακές τιμές να ακολουθούν κυρίως ανοδική πορεία αλλά και με αξιοσημείωτες μειώσεις σε ορισμένους προορισμούς. Η Ελλάδα παρόλα αυτά, τον τελευταίο μήνα του φετινού καλοκαιριού καταφέρνει να καταλάβει την πρώτη θέση στην αύξηση ξενοδοχειακών τιμών στην Ευρώπη. 

Η trivago.gr ερευνά την μεταβολή των τιμών σε διάφορα ξενοδοχεία της Ελλάδας καθώς και της Ευρώπης από πέρισυ τον Αύγουστο μέχρι σήμερα και μας παρουσιάζει τα αποτελέσματά της.

Σημειώνεται ότι οι μέσες τιμές προκύπτουν από τη βάση δεδομένων της trivago έπειτα από τη σύγκριση τιμών από περισσότερα από 150 διαφορετικά online booking sites. Επιπλέον οΚατάλογος Ξενοδοχειακών Τιμών της www.trivago.gr δείχνει το μέσο όρο τιμών διανυκτέρευσης στις πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκές πόλεις της trivago.

Τέλος ο μέσος όρος τιμών για ένα δίκλινο δωμάτιο βασίζεται στις ένα εκατομμύριο καθημερινές αναζητήσεις τιμών για μια διανυκτέρευση που γίνονται μέσω του συστήματος σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών της.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του Καταλόγου Ξενοδοχειακών τιμών της www.trivago.gr για το μήνα Αύγουστο 2014:

Για να δείτε την ετήσια σύγκριση μέσων ξενοδοχειακών τιμών πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την διακρατική σύγκριση μέσων ξενοδοχειακών τιμώνπατήστε ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ