Binance: Σχεδιάζει 750 εκατομμύρια swap για να εξασφαλίσει ρευστότητα

 Binance: Σχεδιάζει 750 εκατομμύρια swap για να εξασφαλίσει ρευστότητα

Το Tether είναι το μεγαλύτερο stablecoin που στοχεύει να διατηρήσει ισοτιμία 1:1 με το δολάριο ΗΠΑ

Η Binance ανέφερε σε tweet τη Δευτέρα ότι θα ανταλλάξει 750 εκατομμύρια ζεύγη tether-tron με tether-ether σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τη ρευστότητα του stablecoin.

Η κίνηση έρχεται εν μέσω ανανεωμένου ρυθμιστικού ελέγχου στο μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο και θα βοηθήσει να μετριαστούν ορισμένες από τις επιπτώσεις από τα πρόσφατα πλήγματα, συμπεριλαμβανομένης της μήνυσης της Binance από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Το Tether είναι το μεγαλύτερο stablecoin που στοχεύει να διατηρήσει ισοτιμία 1:1 με το δολάριο ΗΠΑ. Το Tron είναι το ένατο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με αγοραία αξία 6,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το ether είναι το μεγαλύτερο μετά το bitcoin, με κεφαλαιοποίηση 210 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Την περασμένη εβδομάδα, η SEC μήνυσε την Binance, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και ιδρυτή της Changpeng Zhao και τη λειτουργία της Binance.US βασιζόμενη σε 13 κατηγορίες ότι η Binance είχε εμπλακεί σε έναν «ιστό εξαπάτησης», διόγκωσε τεχνητά όγκους συναλλαγών και εκτροπή κεφαλαίων πελατών και ότι οι Binance και Zhao έλεγχαν κρυφά την αμερικανική οντότητα ενώ ισχυρίζονταν δημόσια ότι ήταν ανεξάρτητη.

Θα σταματήσει επίσης τα κανάλια ανάληψης δολαρίων ήδη από τις 13 Ιουνίου, αφού η SEC ζήτησε από ένα δικαστήριο να παγώσει τα περιουσιακά της στοιχεία ανέφερε η Binance την Πέμπτη.

Η πλατφόρμα συναλλαγών Robinhood Markets δήλωσε την επόμενη μέρα ότι διαγράφει τρία διακριτικά κρυπτονομισμάτων από την πλατφόρμα της που η SEC προσδιόρισε ως τίτλους στην αγωγή της κατά της Binance.

Η SEC κατηγόρησε το Ίδρυμα Tron και τον ιδρυτή του Τζάστιν Σαν για απάτη τον Μάρτιο. Ένα μήνα αργότερα, ο αμερικανικός βραχίονας της Binance δήλωσε ότι θα αφαιρέσει το ψηφιακό asset token tron από την πλατφόρμα συναλλαγών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ