Το πρόβλημα δεν είναι αν πήγαν στις Άλπεις ή τα μπουζούκια αλλά πως πήγαν

Το πρόβλημα δεν είναι αν πήγαν στις Άλπεις ή τα μπουζούκια αλλά πως πήγαν
Ο Καμμένος πήγε διακοπές στις Άλπεις και ο Βαρβιτσιώτης στα μπουζούκια.

Και η Ελλάδα συζητά αυτά τα τρομερά νέα λες και έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα. Βέβαια ο πολιτικός υποχρεούται να διάγει σεμνό και ταπεινό βίο και να δίνει το παράδειγμα. Όμως ακόμα και αν υποθέσουμε ότι πράγματι οι δύο παραπάνω πολιτικοί προκάλεσαν την κοινή γνώμη με τη συμπεριφορά τους αυτό δεν αποτελεί λόγο να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι πως αυτοί οι κύριοι και πολλοί άλλοι έχουν την δυνατότητα να πηγαίνουν στα μπουζούκια ή διακοπές στις Άλπεις.
Και άντε στα μπουζούκια μπορεί να πάει ο κάθε κοινός θνητός ακόμα και ο μεροκαματιάρης κάνοντας τη «σπατάλη». Στις Άλπεις όμως δεν μπορεί να πάει ο μεροκαματιάρης. Και το ερώτημα είναι που τίθεται για τον κ. Καμμένο αλλά και για όλους τους πολιτικούς που διάγουν συστηματικά χλιδάτο και προκλητικό βίο.
Πόσες ώρες έχουν δουλέψει στη ζωή τους για να μπορούν να ζουν πολυτελώς. Γιατί αν έχουν πράγματι δουλέψει σκληρά και έβγαλαν με τον ιδρώτα και την εξυπνάδα τους χρήματα τότε καλώς να πάνε στις Άλπεις και όπου αλλού θέλουν.
Αλλιώς μετά από χρόνια θα συζητάμε γιατί ο Τσοχατζόπουλος δεν ήταν μοναδικό φαινόμενο...
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ
[email protected]