Πέθανε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μελισσινός

Πέθανε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μελισσινός

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός που τα τελευταία χρόνια συνεργάζονταν με τον Rock FM.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται για τον μουσικό παραγωγό στη σελίδα του Rock Fm, ο Γιώργος Μελισσινός άρχισε να παίζει κιθάρα με ένα… σκουπόξυλο, σε ηλικία μόλις επτά χρονών και μέχρι τα 11 του χρόνια κατάφερε να παίζει κανονικά.

Συμμετείχε σε αμέτρητα συγκροτήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πάρει ένα Grammy ή έστω ένα MTV Award – το θέμα είναι ότι πέρασε τέλεια.

Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, γύρω στα δεκατρία του μαζί με έναν συνομήλικο.

Αργότερα, για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο.

Όταν δεν έκανε εκπομπές στον 969 Rock FM, σκηνοθετούσε ή συμμετείχε στην παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, ταινιών video art, διαφημιστικών σποτ και (σπάνια) video clip.

Έγραφε σενάρια και κατά καιρούς έγραφε σε περιοδικά και εφημερίδες. Είχε υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά.

Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο. Έζησε και εργάστηκε σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή και Νοτιοανατολική Ασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ