Η συντάκτης του ΑΠΕ-ΜΠΕ ζητά συγγνώμη για το προσβλητικό hashtag για τον ΣΥΡΙΖΑ

Η συντάκτης του ΑΠΕ-ΜΠΕ ζητά συγγνώμη για το προσβλητικό hashtag για τον ΣΥΡΙΖΑ

Η συγγνώμη του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων για το υβριστικό hashtag

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την δημοσίευση ανάρτησης στο Twitter, το πρωί της Δευτέρας, όπου περιείχε προσβλητικό χαρακτηρισμό κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, πρόκειται περί λάθους του αρμόδιου συντάκτη, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το συμβάν.

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για το hashtag «#ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες» - Ζητά την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Εκ μέρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συντάκτρια Αγγελική Μπούμπουκα (@aboubouka) θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η λανθασμένη ανάρτηση που έγινε νωρίτερα σήμερα μέσω του @amna_news με hashtag υβριστικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν δικό μου λάθος. Ζητώ συγγνώμη και θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε σκοπιμότητα, καθώς το λάθος έγινε λόγω αυτόματης αλλαγής του hashtag #SYRIZA όταν κάποιος πατήσει το enter αμέσως μετά».

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση διορθώθηκε άμεσα και ζητήθηκαν το ίδιο άμεσα εξηγήσεις από τη διοίκηση, η οποία εκφράζει τη λύπη της και διαβεβαιώνει ότι για το συγκεκριμένο και τυχόν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον θα δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.

«Στόχος του ΑΠΕ-ΜΠΕ σε κάθε περίπτωση παραμένει η διαφύλαξη της αξιοπιστίας του και η αναβάθμιση των υπηρεσιών και της ενημέρωσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ