Νίκος Οικονομόπουλος: Δεν φοβόταν τον κορωνοϊό αλλά νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό - Πως νόσησε

Νίκος Οικονομόπουλος: Δεν φοβόταν τον κορωνοϊό αλλά νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό - Πως νόσησε

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που δεν είχε εμβολιαστεί παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα και δυσκολία στην αναπνοή το μεσημέρι της Πέμπτης κι έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στον Ευαγγελισμό με επιπλοκές από τον κορωνοϊό νοσηλεύεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο τραγουδιστής βγήκε θετικός στον ιό και ενώ βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μεσημέρι της Πέμπτης παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα και δυσκολία στην αναπνοή κι έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο 37χρονος τραγουδιστής γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και παρουσίασε ήπια συμπτώματα με το τεστ κορονοϊού να βγαίνει θετικό. Λόγω της δύσπνοιας κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε απλή κλίνη Covid του «Ευαγγελισμού» και παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια και είναι εμπύρετος.

O λαϊκός τραγουδιστής δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19 και φαίνεται πως το ταξίδι στη Μύκονο δεν ήταν καλή ιδέα, καθώς πρόκειται για ένα νησί με σημαντική διασπορά από την έναρξη της τουριστικής περιόδου έως και σήμερα.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Μάιο του 2020, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε καταστήσει σαφές ότι δεν πίστευε ότι κινδυνεύει από τον κορονοϊό.

Με κορονοϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος

Τι είχε δηλώσει ο Νίκος Οικονομόπουλος
“Με τον κορονοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορονοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφορούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει”, είχε πει ο γνωστός τραγουδιστής και είχε προσθέσει: “Τις πρώτες ημέρες της πανδημίας ενημερωνόμουν, πλέον δεν το κάνω”.

Για το εάν του έλειψε η εκκλησία, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε δηλώσει: “Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που κάθε Κυριακή πήγαινε στην εκκλησία. Προς Θεού. Μου έλειψε και όπως είδατε έλειψε σε πάρα πολύ κόσμο. Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδώσω και στον κόσμο”.

“Δεν θέλω να πείσω κάποιον να πιστέψει με το ζόρι γιατί έτσι πρέπει. Υπάρχουν όμως πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν και έχουν ανάγκη και να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, να κοινωνήσουν, να προσευχηθούν, να ανάψουν ένα κερί και αυτή η ανάγκη από κάποιους ανθρώπους φάνηκε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει σε αυτή τη ζωή. Το λόγο δεν τον γνωρίζω γιατί άλλα, κάποια άλλα πράγματα μπορούσαν να συμβούν” σχολίασε.

“Για παράδειγμα ο κόσμος μπορούσε να πάει στο σούπερ μάρκετ, ενώ στην εκκλησία θα κολλήσει κορονοϊό. Ενώ στο σούπερ μάρκετ δεν θα κολλήσει. Λέω το πιο κλασικό και το πιο διαδεδομένο στον κόσμο. Λύσεις υπάρχουν για όλα, όπως βρέθηκαν για τον κορονοϊό. Δεν υπάρχει λύση για το Χριστό; Προς Θεού!. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να φτιάξει στο σπίτι του τη Θεία Κοινωνία. Τη Θεία Κοινωνία τη λαμβάνεις στην εκκλησία. Δεν έχουμε το Χριστό μέσα μας, αν δεν τον πάρουμε από τη Θεία Κοινωνία” υπογράμμισε.

Τότε παίρνουμε το Χριστό μέσα μας. Εγώ αυτά έχω μάθει από την εκκλησία.Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα” πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ