Νέα αποχώρηση «βόμβα» από το OPEN

Νέα αποχώρηση «βόμβα» από το OPEN

Μια ακόμη «ηχηρή» αποχώρηση από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV...

Μέσω social media και επικαλούμενη «προσωπικούς λόγους» η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια Ντόρα Κουτροκόη, ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το OPEN.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η παρουσιάστρια στο μήνυμα της, έδωσε ραντεβού «τον Σεπτέμβρη», χωρίς να διευκρίνιζει ποια θα είναι η επόμενη της «τηλεοπτική στέγη».

Μεγάλη άνοδος στα έσοδα των καναλιών - «Μάχη» επιχειρηματιών για την απόκτηση της έβδομης άδειας

Αναλυτικά η δημοσιογράφος ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «μετά από δυο όμορφα, ζεστά και (δημοσιογραφικά) συναρπαστικά χρόνια στο ΟPEN, αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το κανάλι».

«Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και στήριξη τη διοίκηση του καναλιού. Τη διεύθυνση, νυν και πρώην, για την εμπιστοσύνη. Όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς. Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές αναφορές για να μην ξεχάσω ή αδικήσω καμία και κανέναν» πρόσθεσε η γοητευτική δημοσιογράφος στο μήνυμα της. «Μια μόνο ειδική αναφορά από καρδιάς στον Άκη Παυλόπουλο για όσα ζήσαμε και πετύχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ