Οργή στο διαδίκτυο: Η απάντηση της Γιάμαλη στο σεξιστικό σχόλιο της Ελεφάντη για τη Μαρία Σάκκαρη

Οργή στο διαδίκτυο: Η απάντηση της Γιάμαλη στο σεξιστικό σχόλιο της Ελεφάντη για τη Μαρία Σάκκαρη

Θύελλα αντιδράσεων για το σεξιστικό σχόλιο σε βάρος της Μαρίας Σάκκαρη, από την Άννα Ελεφάντη - Πως της απάντησε η δημοσιογράφος Νατάσα Γιάμαλη.

Διαδυκτιακός «πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Άννας Ελεφάντη και της δημοσιογράφου Νατάσσας Γιάμαλη, με αφορμή το σεξιστικό σχόλιο της πρώτης στο twitter, για τη Μαρία Σάκκαρη.

«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού!», έγραψε στο Twitter η ηθοποιός (και πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ), προκαλώντας αντιδράσεις από πολιτικούς, αλλά και από χρήστες του twitter.

ΕΡΤ: Απομάκρυνε τον Δημοσθένη Καρμοίρη για ρατσιστικό σχόλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μάλιστα, οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες, που η κ.Ελεφάντη κατέβασε το σχόλιο της, μετά από κάποιες ώρες.

Δείτε το tweet της Άννας Ελαφάντη, που στη συνέχεια κατέβασε:

Ανάμεσα στα επικριτικά σχόλια που ακολούθησαν ήταν και αυτό της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας, Νατάσα Γιάμαλη, η οποία έγραψε στο προφίλ της στο Facebook: «Η πορεία της κ. Σάκκαρη δεν χρήζει ετεροκαθορισμού».

Και ο διαδικτυακός καυγάς δεν έληξε εδώ, αφού η Άννα Ελεφάντη, στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τα όσα είχε υποστηρίξει λίγο νωρίτερα στο Twitter, «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στη Νατάσα Γιάμαλη, για να ακολουθήσουν «βολές» εκατέρωθεν.

Δείτε την ανάρτηση και τα σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ