Survivor: Δείτε πόσο «εκτοξεύθηκε» η αμοιβή του Τριαντάφυλλου για μια συναυλία

Survivor: Δείτε πόσο «εκτοξεύθηκε» η αμοιβή του Τριαντάφυλλου για μια συναυλία

Δεν «σπάει μόνο τα ρολόγια» ο Τριαντάφυλλος αλλά και τα κοντέρ με τους διοργανωτές συναυλιών να δίνουν ποσά ρεκόρ για μια εμφάνιση του

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, με τους θαυμαστές του να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή τόσο στο αεροδρόμιο όσο και έξω από το σπίτι του.

Η πτήση του Ντάφυ για την Ελλάδα, ήταν με ανταπόκριση, με τον πρώην παίκτη του Survivor να περνάει μερικές ώρες στη Γαλλία. Εκεί βρήκε την ευκαιρία να κάνει κάποια τηλεφωνήματα. Ο Τριαντάφυλλος μίλησε με ένα πολύ κοντινό του άνθρωπο, ο οποίος του μετέφερε τι θα δει όταν φτάσει στη χώρα μας. Ο Ντάφυ έμεινε άφωνος και δεν πίστευε ότι υπάρχει τόσο μεγάλη αγάπη, ή ότι ανεβαίνει ακόμη και παράσταση από τον Μάρκο Σεφερλή, στην αφίσα της οποίας εμφανίζεται ο γνωστός ηθοποιός ως "Τριαντάφυλλος".

Σύμφωνα με το "Πρω1νό" του ΑΝΤ1, ο Ντάφυ εκμυστηρεύτηκε στον κοντινό του άνθρωπο ότι ο ίδιος θα κλείσει όλες τις δουλειές, τις συναυλίες και τις εμφανίσεις σε μαγαζιά και θα διαπραγματευτεί μόνος τους τις συμφωνίες για τα χρήματα. O Ντάφυ τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει ντουέτο με τον Ηλία Μπόγδανο.

Εκτοξεύθηκε η αμοιβή του Τριαντάφυλλου

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Τριαντάφυλλος πριν από το Survivor έπαιρνε από 1.500 μέχρι 2.000 ευρώ για μία συναυλία. Η τιμή αυτή είναι συνολικά και για τον Ντάφυ και για το συγκρότημά του. Τώρα μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Ντάφυ έχει ήδη προτάσεις που φτάνουν τα 5.000 ευρώ.

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ