Τηλεοπτικός σάλος: Γιατί φυγάδευσαν την Ιωάννα Μαλέσκου μετά το τέλος της εκπομπής

Τηλεοπτικός σάλος: Γιατί φυγάδευσαν την Ιωάννα Μαλέσκου μετά το τέλος της εκπομπής

Ο πρώην παίκτης του Survivor Τζέιμς Καφετζής «αδειάζει» την παρουσιάστρια του Love it

Σάλος προκλήθηκε με την αποχώρηση του πρώην παίκτη του Survivor, από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με την «κόντρα» των δύο να μην έχει κοπάσει.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν καλεσμένος την Τετάρτη στην εκπομπή «Love it» αλλά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήρθε σε μεγάλη κόντρα με το πάνελ και την ίδια την παρουσιάστρια.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε αυτά που ήθελε και αποχώρησε on air. Ύστερα από αυτό το σκηνικό όπως ήταν αναμενόμενο, δημοσιογράφοι και κάμερες από τηλεοπτικές εκπομπές βρέθηκαν την επόμενη ημέρα έξω από το στούντιο του «Love it» για μια δήλωση της Ιωάννας.

Ιωάννα Μαλέσκου: Άγρια «κόντρα» στον αέρα με τον Τζέιμς Καφετζή του Survivor (video)

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» φαίνεται πως φυγάδευσαν την παρουσιάστρια ώστε να αποφύγει τις δηλώσεις και να μη δώσει περισσότερη έκταση. Συγκεκριμένα, στην πόρτα που περίμενε η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open βγήκε το αυτοκίνητό της από το γκαράζ, με άλλον όμως οδηγό και όχι με την ίδια. Μάλιστα, στο όχημα βρισκόταν και η σκυλίτσα της η Balloo.

Ο Καφετζής «άδειασε» τη Μαλέσκου

Να σημειωθεί ότι ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε ότι πήγε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ επειδή είχε υπογράψει! «Έχω υπογράψει γι' αυτό πήγα στην εκπομπή. Με πιάσατε απροετοίμαστο. Γνώρισα τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, πήγα να κάνω ένα μοριακό τεστ. Ούτε εκείνη το περίμενε ότι θα αποχωρούσε. Έρχεται την Κυριακή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ