Χείμαρρος ο Καρατζαφέρης σε Πατούλη: "Φίλε Γιώργο, με την Μαρίνα κέρδιζες, δεν έχανες…" - Bίντεο

Χείμαρρος ο Καρατζαφέρης σε Πατούλη: "Φίλε Γιώργο, με την Μαρίνα κέρδιζες, δεν έχανες…" - Bίντεο

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης παίρνει το μέρος της Μαρίνας Πατούλη στην κρίση με τον Γιώργο Πατούλη – Η ανάρτησή της στο facebook

Ποστ στο Facebook έκανε η Μαρίνα Πατούλη η οποία δημοσίευσε απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη που την στηρίζει.

Στην ανάρτησή της τονίζει ότι αυτά τα λόγια, προέρχονται από έναν άνθρωπο που δεν τους συνδέει ούτε φιλία ούτε ο πολιτικός χώρος…

"Γιώργο, με τη Μαρίνα κέρδιζες δεν έχανες" σχολίασε στην τηλεοπτική εκπομπή του ο Γιώργος Καρατζαφέρης, παίρνοντας δημόσια το μέρος της Μαρίνας Πατούλη, απευθύνοντας το μήνυμα του στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

"Είναι άδικο τώρα στην άνοδο να διώχνεις εκείνη η οποία συνέβαλε Γιατί σαν κι εσένα υπάρχουν πολλοί. Η σύντροφός σου όμως είχε κάτι” είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.


Η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός πολιτικός γράφοντας:

"Μια αλήθεια που δεν τόλμησα ποτέ να πω για εμένα ….από έναν πολιτικό άνδρα που δεν μας συνέδεσε ούτε ο πολιτικός χώρος ούτε προσωπική φιλία!!Παρόλα αυτά σέβομαι όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για να διασφαλίσουν την επιβίωση κ την αξιοπρέπεια τους ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ