Μαρίνα Πατούλη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Τι είπε για την επόμενη ημέρα

Μαρίνα Πατούλη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Τι είπε για την επόμενη ημέρα

«Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία μου, γιατί έχω να μεγαλώσω ένα παιδί και πρέπει να σταθώ δίπλα του»

Η Μαρίνα Πατούλη νοσηλευόταν από την Τετάρτη σε νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο χθες Κυριακή παράλληλα με την κρίση στον γάμο της.

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται».

«Μόλις πήρα εξιτήριο, βγήκα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκα από την Τετάρτη και νιώθω πολύ καλύτερα. Έχω, βέβαια, ένα πρόβλημα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχίσω την φαρμακευτική αγωγή και θα είμαι υπό παρακολούθηση. Αυτές τις τέσσερις ημέρες, πέραν της φροντίδας των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, αυτό που με συγκλόνισε, μου κράτησε παρέα τις δύσκολες ώρες και ήταν για μένα ένα μάθημα ζωής ήταν τα μηνύματα από γυναίκες που μοιράστηκαν μαζί τους τα προσωπικά τους δεδομένα και τις προσωπικές τους ιστορίες.

Είναι κάτι ασύλληπτο. Ολα αυτά τα αφήνω πίσω μου και βγαίνω αισιόδοξη με μεγάλη ανυπομονησία να δω τον Αλέξανδρο. Θεωρώ ότι πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι μας πληγώνει. Είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και σε όλες αυτές τις γυναίκες που με στήριξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο. Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία μου, γιατί έχω να μεγαλώσω ένα παιδί και πρέπει να σταθώ δίπλα του γιατί και αυτό έχει υποστεί όλον αυτόν τον καταιγισμό», ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ