Γιώργος Πατούλης: Η αντίδρασή του στις δηλώσεις και την έκκληση της συζύγου του για επικοινωνία

Γιώργος Πατούλης: Η αντίδρασή του στις δηλώσεις και την έκκληση της συζύγου του για επικοινωνία

Μια ημέρα μετά την έκκληση της Μαρίνας Πατούλη τη δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Πατούλης 

Η είδηση του χωρισμού του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με τη σύζυγό του Μαρίνα κρατά το ενδιαφέρον της επικαιρότητας. Πολλή περισσότερο μετά την αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη ότι δεν ξέρει που μένει ο πρόεδρος του ΙΣΑ και δεν έχουν επικοινωνήσει για διάστημα μηνών, κάνοντας του έκκληση μάλιστα από τηλεοπτικό αέρα να επικοινωνήσει μαζί της.

Μια ημέρα μετά, τη δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Πατούλης μιλώντας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω να βρω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα. Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι.

Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου ο ίδιος για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Ο ίδιος δε θέλει να απαντήσει. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει “επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα τριών παιδιών και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία”. Και το κλείσαμε έτσι. Δεν έριξε λάδι στη φωτιά», είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Happy Day».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ