Αυτά είναι τα φαβορί της Eurovision

Αυτά είναι τα φαβορί της Eurovision

Μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη θα προσέλθουν σε μια άλλη κάλπη. Για την ακρίβεια, στην τηλεκάλπη της Eurovision.

Tο ετήσιο μουσικοχορευτικό σόου θα αποτελέσει την αφορμή για πολλές συγκεντρώσεις σε σπίτια το ερχόμενο Σάββατο, αλλά μέχρι να ανοίξει η αυλαία στο Τελ Αβίβ, τα στοιχήματα στις online πλατφόρμες δίνουν και παίρνουν.

Οι μπουκμέικερς δίνουν ως φαβορί την Ολλανδία με 21% πιθανότητες επικράτησης και στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σουηδία με 15%. Ίσως να αποτελεί έκπληξη ότι η Γαλλία βρίσκεται στην τρίτη θέση με 12%, με τις Ρωσία και Αζερμπαϊτζάν να ακολουθούν με 9% και 7%.

Πού είναι η Κύπρος που πέρυσι διεκδίκησε μέχρι την τελευταία στιγμή το βραβείο; Μόλις στην 12η θέση οριακά κάτω από την Ελλάδα όπου και οι δύο χώρες συγκεντρώνουν 2% πιθανότητα να κερδίσουν τον διαγωνισμό.

Αύριο Τρίτη, 14 Μαΐου διαγωνίζονται στον πρώτο ημιτελικό τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος, επιδιώκοντας να περάσουν τη δοκιμασία και να μετάσχουν στον τελικό του Σαββάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ