Πρεμιέρα για National Geographic Channel και National Geographic Channel HD στον ΟΤΕ TV

Πρεμιέρα για National Geographic Channel και National Geographic Channel HD στον ΟΤΕ TV
Στον αέρα είναι από τις 8 Μαΐου τα National Geographic Channel και National Geographic Channel HD, από τον ΟΤΕ TV, προσφέροντας  εκπομπές και προγράμματα, με θέμα τον άνθρωπο και τον πολιτισμό, τα ταξίδια και την περιπέτεια, την επιστήμη και την τεχνολογία, την ιστορία και τη σύγχρονη κουλτούρα.

Ο Διευθυντής του ΟΤΕ TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, σχολίασε σχετικά: «Με την προσθήκη των καναλιών National Geographic και National Geographic HD, που έχουν διαφορετική ροή προγράμματος, αλλά και με τις υπόλοιπες επιλογές σε εξειδικευμένα σε ντοκιμαντέρ κανάλια στον ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν τις καλύτερες παραγωγές ντοκιμαντέρ παγκοσμίως».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η καλή συνεργασία μας με τον ΟΤΕ TV συνεχίζει και επεκτείνεται με την είσοδο των καναλιών National Geographic και National Geographic HD στην πλατφόρμα του. Η πίστη της FOX στην ελληνική αγορά και η διαρκής επένδυση σε περιεχόμενο και νέες τεχνολογίες έχουν ισχυροποιήσει τη θέση μας μέσα στην ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, μέσα από ακόμα περισσότερους πιστούς fans!», σχολίασε οκ. Adam Theiler, Executive Vice President - South Europe & Africa της FOX International Channels.

Μέσα από τα δύο νέα κανάλια, τα οποία έχουν κοινή θεματολογία, αλλά διαφορετική ροή προγράμματος, με το National Geographic Channel να προβάλλει νέες εκπομπές και προγράμματα και το National Geographic Channel HD να προσφέρει υψηλής ευκρίνειας θέαμα, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάσημες εκπομπές, με την υπογραφή παγκοσμίου φήμης επιστημόνων, σκηνοθετών και συντελεστών, όπως τα:

· Cosmos: A Spacetime Odyssey: 30 χρόνια μετά την πρεμιέρα του Cosmos: A Personal Voyage από τον Καρλ Σαγκάν, οι διεθνούς φήμης συνεργάτες του επιστρέφουν με μία θεαματική υπερπαραγωγή για την εξερεύνηση του σύμπαντος.

· Τραγωδία στον Αέρα: Από τις δημοφιλέστερες σειρές του National Geographic, η σειρά παρουσιάζει τα πιο τραγικά δυστυχήματα στην ιστορία της αεροπορίας, με συνεντεύξεις, μαρτυρίες και εντυπωσιακές αναπαραστάσεις.

· Brain Games: Κορυφαίοι εκπρόσωποι της γνωστικής επιστήμης, της νευρολογίας και της ψυχολογίας εξηγούν πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος μέσα από μια σειρά από παιχνίδια και οφθαλμαπάτες.

· Vinnie Jones: Russia’s Toughest: Ο πρώην ποδοσφαιριστής και ηθοποιός πλέον Βίνι Τζόουνς δοκιμάζει τις αντοχές του δίπλα σε ανθρώπους με τα πιο σκληρά επαγγέλματα στη Ρωσία.

· Outsiders: Με γυρίσματα σε ολόκληρο τον κόσμο, η σειρά εξερευνά τις άγνωστες, παράξενες, αλλά και συναρπαστικές συνήθειες διάφορων πολιτισμών.

· Υπόκοσμος των Πόλεων: Με παρουσιαστή τον Κόνορ Γούντμαν, η σειρά επισκέπτεται τις πιο δημοφιλείς πόλεις του κόσμου, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή πλευρά του τουρισμού.

Οι παραγωγές των καναλιών National Geographic γίνονται με την υποστήριξη του National Geographic Society, που ιδρύθηκε το 1888 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μη κερδοσκοπικούς επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ