Βουλγαρία: Απευθείας πτήσεις από Σόφια για Ρόδο από 3 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου

Βουλγαρία: Απευθείας πτήσεις από Σόφια για Ρόδο από 3 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου

 

Διαπραγματεύσεις για περισσότερους από 80 νέους προορισμούς με συμβατικές και χαμηλού κόστους αερογραμμές

 

Η αεροπορική εταιρία Ryanair θα πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από τη Σόφια προς το ελληνικό νησί της Ρόδου μεταξύ 3ης Ιουνίου και 30ής Σεπτεμβρίου 2023, ανακοίνωσε το αεροδρόμιο της Σόφιας στον ιστότοπό του.

Πτήσεις για τον προορισμό καλοκαιρινών διακοπών θα εκτελούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο και ήδη μπορούν να γίνουν κρατήσεις στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους.

Τον Μάρτιο, οι ίδιες αερογραμμές θα εγκαινιάσουν επίσης πτήσεις για το Βρότσλαβ της Πολωνίας. Άλλοι νέοι προορισμοί στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του αεροδρομίου της Σόφιας περιλαμβάνουν το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και το Γερεβάν της Αρμενίας από την Wizz Air, όπως και το 'Οσλο από τη Norwegian Air Shuttle.

Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τις εντατικές διαπραγματεύσεις για περισσότερους από 80 νέους προορισμούς με συμβατικές και χαμηλού κόστους αερογραμμές. Η επέκταση του δικτύου αποτελεί μέρος του προγράμματος του κόμβου προκειμένου να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες στους επιβάτες ώστε να φθανουν σε πολλούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο απευθείας ή με ανταπόκριση, αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Νωρίτερα φέτος, το αεροδρόμιο της Σόφιας ανακοίνωσε ότι δέχθηκε 6.003,653 επιβάτες το 2022, σημαντικά περισσότερους από το 2021 αλλά ήδη κατά ένα εκατομμύριο λιγότερους σε σχέση με την τελευταία χρονιά προ πανδημίας, το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ