Νέες προκλήσεις Ερντογάν: «Η Ελλάδα σκοτώνει πρόσφυγες στη θάλασσα, η Τουρκία σώζει χιλιάδες»

Νέες προκλήσεις Ερντογάν: «Η Ελλάδα σκοτώνει πρόσφυγες στη θάλασσα, η Τουρκία σώζει χιλιάδες»

«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέχρι να γίνουμε η πιο ισχυρή χώρα στην περιοχή και στον κόσμο με νέα πλοία, υποβρύχια και οπλικά συστήματα» είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Νέες προκλητικές δηλώσεις σε βάρος της Ελλάδας από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παρακολούθησε μέσω ζωντανής σύνδεσης την άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα».

«Την ώρα που άλλες χώρες, οι οποίες θεωρούν ότι είναι μοντέρνες, σκοτώνουν πρόσφυγες στη θάλασσα, εμείς με τις δυνάμεις της Ακτοφυλακής και του Πολεμικού Ναυτικού μας, σώζουμε εκατοντάδες χιλιάδες ζωές» είπε ο Τούρκος πρόεδρος φωτογραφίζοντας για ακόμη μια φορά την Ελλάδα.

Ο Ερντογάν τόνισε επίσης ότι «το να έχουμε μια ισχυρή ναυτική δύναμη δεν είναι επιλογή, είναι αναγκαιότητα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέχρι να γίνουμε η πιο ισχυρή χώρα στην περιοχή και στον κόσμο με νέα πλοία, υποβρύχια και οπλικά συστήματα.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ύψιστη συμβολή στην υπεράσπιση της πατρίδας. Το προσωπικό μας ειδικών καθηκόντων που συμμετείχε στην άσκηση έδειξε ότι ήταν πάντα έτοιμο για την επιχείρηση εκπληρώνοντας τα καθήκοντά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ