Φρίκη στην Ιταλία: 26χρονη πορνοστάρ δολοφονήθηκε και κατακρεουργήθηκε από το γείτονα της

Φρίκη στην Ιταλία: 26χρονη πορνοστάρ δολοφονήθηκε και κατακρεουργήθηκε από το γείτονα της

Ο 43χρονος δράστης, ο οποίος εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος σκότωσε την Μαλτέζι τον Ιανουάριο και αφού τεμάχισε το πτώμα της, το έβαλε σε καταψύκτη για δυο μήνες.

Σοκαρισμένη είναι η Ιταλία από την άγρια δολοφονία μιας ιταλίδας πορνοστάρ από τον γείτονά της, ο οποίος αφού την σκότωσε, την κατακρεούργησε και την έβαλε στην κατάψηξη για δύο μήνες και πριν από μια εβδομάδα τοποθέτησε το πτώμα της σε μαύρες σακούλες, τις οποίες πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο.

Η 26χρονη Κάρολ Μαλτέζι (Carol Maltesi), είχε εργαστεί ως πωλήτρια και τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να ακολουθήσει νέα πορεία ως πορνοστάρ υπό το όνομα Charlotte Angie.

Ο 43χρονος δολοφόνος της, ο οποίος εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος σκότωσε την Μαλτέζι τον Ιανουάριο και αφού τεμάχισε το πτώμα της, το έβαλε σε καταψύκτη για δυο μήνες.

Πριν από μια εβδομάδα το τοποθέτησε σε μαύρες πλαστικές σακούλες και τις πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο.

Η αναγνώριση του πτώματος κατέστη δυνατή μόνο χάρη σε σειρά τατουάζ που είχε κάνει η νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού πέντε ετών.

Ο δράστης φέρεται μάλιστα να χρησιμοποίησε το κινητό της άτυχης γυναίκας για να στείλει μηνύματα σε δημοσιογράφο -αφού την είχε δολοφονήσει- με τα οποία ήθελε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η 26χρονη ήταν ζωντανή.

Οι υποψίες όμως αυξήθηκαν και οι έρευνες πήραν νέα τροπή όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε ένα ηχητικό μήνυμα, έστω και τριών δευτερολέπτων, μέσω whatsapp και ο δολοφόνος διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ