Κατεχόμενα: Αυτό είναι το «ροζ» βίντεο που «έκαψε» τον Ερσάν Σανέρ και τον οδηγεί σε παραίτηση (vid)

Κατεχόμενα: Αυτό είναι το «ροζ» βίντεο που «έκαψε» τον Ερσάν Σανέρ και τον οδηγεί σε παραίτηση (vid)

Πολιτική κρίση στα Κατεχόμενα προκάλεσε το πολύκροτο βίντεο με πρωταγωνιστή τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους.

Διέρρευσε στο διαδίκτυο το πολύκροτο «ροζ» βίντεο που προκάλεσε πολιτική κρίση στα Κατεχόμενα και ανάγκασε σε παραίτηση -και σύμφωνα με πληροφορίες σε απόσυρση από την πολιτική γενικότερα- τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ.

Σε αυτό φαίνεται ο Σανέρ σε χώρο γραφείου να κάνει βιντεοκλήση σε γυναίκα, στην οποία μοιάζει να δίνει οδηγίες και εκείνη να βγάζει τα ρούχα της. Το βίντεο έχει διάρκεια 1 λεπτό και 29 δευτερόλεπτα.

Κατεχόμενα: Παραιτήθηκε λόγω... ροζ βίντεο ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ

Σύμφωνα με την Χαμπέρ Κίπρις, ο Ερσάν Σανέρ θα παραιτηθεί άμεσα, σήμερα, από τη θέση του “πρωθυπουργού”, από την προεδρία του ΚΕΕ και θα αποσύρει την υποψηφιότητά του από το εκλογικό συνέδριο για την προεδρία του κόμματος.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι φημολογείται πως θα ορισθεί “πληρεξούσιος πρωθυπουργός” στη θέση του Ερσάν Σανέρ, είτε ο Ναζίμ Τσαβούσογλου “υπουργός Γεωργίας” είτε ο Ουνάλ Ουστέλ, “υπουργός Υγείας”.

Το θέμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα ξεκαθαρίσει σε συνάντηση των “υπουργών” του ΚΕΕ το απόγευμα.
Τα καθήκοντα του προέδρου του ΚΕΕ θα αναλάβει άλλος, όπως σημειώνεται, ώστε να υπάρξει ομαλότητα στο κόμμα μέχρι το εκλογικό του συνέδριο, μέσω του οποίου την προεδρία διεκδικούν πολλοί υποψήφιοι.

Στην ύπαρξη οπτικού υλικού με τον Ερσάν Σανέρ είχε αναφερθεί το βράδυ της Τρίτης στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ ο οποίος έκανε αναφορά και στον επιχειρηματία, Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα, που φέρεται να είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο με γραφειοκράτες και πολιτικούς, τα οποία πέρασαν στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πέκερ.

Ο Πέκερ εδώ και καιρό δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ στο παρελθόν είχε αναφερθεί και σε υποθέσεις που αφορούν σε παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ