Γερμανία: Παπαγάλος πήρε εκδίκηση... για όσους αντιπαθούν την Άνγκελα Μέρκελ (vid)

Γερμανία: Παπαγάλος πήρε εκδίκηση... για όσους αντιπαθούν την Άνγκελα Μέρκελ (vid)

Τα φιλοζωικά της αισθήματα επιχείρησε να δείξει η Άνγκελα Μέρκελ, όμως ένας εξ' αυτών δεν είχε και τόσο φιλικές διαθέσεις αφού δάγκωσε την απερχόμενη καγκελάριο, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τον πόνο μπροστά στις κάμερες.

Η Άνγκελα Μέρκελ πραγματοποίησε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της στην εκλογική της περιφέρεια προκειμένου να στηρίξει τον υποψήφιo διάδοχό της για την έδρα, τον Γκέοργκ Γκούντερ.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), στο περιθώριο της περιοδείας της, επισκέφθηκε το Πάρκο Πτηνών Marlow και θέλησε να ταΐσει ένα σμήνος παπαγάλων Lori με «νέκταρ», δηλαδή μίγμα από αποξηραμένη γύρη, φρουκτόζη, σιτάρι και νερό.

Τα πουλιά ενθουσιάστηκαν και τουλάχιστον δέκα από αυτά έσπευσαν να την περικυκλώσουν. Κάποιο από αυτά φαίνεται όμως ότι δάγκωσε την Καγκελάριο, η οποία συνελήφθη από τις κάμερες σε μια ασυνήθιστη έκφραση πόνου.

Σύντομα πάντως ανέκτησε το χαμόγελό της και συνέχισε την επίσκεψή της. Όταν ωστόσο της προτάθηκε να ταΐσει μια ευρωπαϊκή κουκουβάγια ύψους 60 εκ., αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας: «Όχι, όχι, τα πήγα καλά με τα παπαγαλάκια…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ