Ζαν Πιερ Άνταμς: Έφυγε από τη ζωή ο ποδοσφαιριστής που ήταν... 39 χρόνια σε κώμα!

Ζαν Πιερ Άνταμς: Έφυγε από τη ζωή ο ποδοσφαιριστής που ήταν... 39 χρόνια σε κώμα!

Ο Ζαν Πιέρ Άνταμς που ήταν ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του γαλλικού ποδοσφαίρου, βρισκόταν σε αυτήν την κατάσταση από τις 17 Μαρτίου 1982 και μετά από ένα λάθος στην αναισθησία που του έγινε εκείνη την εποχή.

Ο Ζαν Πιέρ Άνταμς, απεβίωσε σήμερα (06 Σεπτεμβρίου 2021) σε ηλικία 73 ετών, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης Νιμ και αφού παρέμεινε σε βαθύ κώμα για 39 χρόνια.

Ήταν ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του γαλλικού ποδοσφαίρου, όπου έχασε την μάχη με τον θάνατο. Ο εκλιπών, βρισκόταν σε αυτήν την κατάσταση από τις 17 Μαρτίου 1982 και μετά από ένα λάθος στην αναισθησία που του έγινε εκείνη την εποχή, κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, σε νοσοκομείο της Λιόν, για αποκατάσταση ρήξης χιαστών συνδέσμων.

Ο Άνταμς υπήρξε 22 φορές διεθνής με τους «πετεινούς» στο χρονικό διάστημα από το 1972 μέχρι το 1976 και αγωνίσθηκε στην Νιμ, στην Νις και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μαζί με τον Μάριους Τρεζόρ, αποτέλεσαν ένα αξεπέραστο αμυντικό δίδυμο, που είχε το προσωνύμιο η «μαύρη φρουρά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ